We richten je kantoor opnieuw in, van advies tot realisatie !

# Wat kunnen we voor jou betekenen?

We kunnen werken met oog voor bestaand meubilair

Herindeling

Groeien of krimpen? Door te herindelen gebruiken we iedere vierkante meter en past het er allemaal precies in.

Kostenbesparend

Verbeter de efficiëntie en verlaag de kosten per vierkante meter. Dat levert onder de streep aanzienlijk meer op.

Bestaand of nieuw

We hergebruiken bestaand meubilair of adviseren nieuwe kantoormeubelen om het opnieuw in te richten.

In 3D of eenvoudig

Laat een 3D-ontwerp maken en visualiseer hoe het eruit gaat zien. Of houd het met een 2D-plattegrond goedkoper.

Uitvoering

Laat ons meedenken, adviseren, inkopen en vervolgens ook uitvoeren. Goed geregeld, zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Vrijblijvend

We zijn benieuwd naar jouw wensen en voorkeuren. En brengen natuurlijk een volledig vrijblijvende offerte aan je uit.

Nieuw interieur design op kantoor

Op zoek naar een hip kantoor interieur of zoek je naar design waarover is nagedacht? Wij begrijpen wat er moet gebeuren en werken graag aan de herinrichting van beschikbare vierkante meters. Dus is het kantoor interieur aan vernieuwing toe? Of is jouw bedrijf uit het huidige jasje gegroeid? Wat de aanleiding ook is, wij gaan ermee aan de slag. Dat doen we in de stijl die je mooi vindt, met aandacht voor bestaande meubelen of door juist helemaal opnieuw te beginnen.

Opnieuw inrichten: frisse ideeën

Laat ons inspireren met nieuwe kantoor design ideeën of door het kantoor alvast helemaal in 3D voor je in te richten. Ga je voor een hip kantoor interieur of ben je benieuwd wat we met de bestaande meubelen zouden doen? Wij hebben de kantoor interieur ideeën waar je naar op zoek bent. Dus we zorgen voor een interieur op kantoor waarmee je fris en helemaal opnieuw kunt beginnen. Of zodat je de beschikbare vierkante meters een stuk efficiënter kunt gebruiken dan je gewend was.

Kantoor interieur (her)inrichten

Wil je het kantoor laten herinrichten? We breiden het interieur uit naar meer vierkante meters, beperken de ruimte die iedere medewerkers nodig heeft of zorgen voor een heel andere stijl. Dus zoek je naar kantoor interieur inspiratie en naar nieuwe ideeën om mee aan de slag te gaan? We kunnen het allemaal bieden, dankzij de ervaring die we hebben met inrichten.

Het kantoor interieur heeft voor ons geen geheimen. Dus vraag ons naar voorbeelden van wat we hebben ingericht. Of geef aan wat je voor ogen hebt, zodat we vanuit die basis aan de slag kunnen. We stemmen de werkwijze op die manier gewoon af op waar jij aan denkt en behoefte aan hebt.

Zoek je een specialist in facilitair ontzorgen of heb je vragen over onze diensten? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 6 22 333 121, stuur ons een e-mail naar mail@vdmfacilitair.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

# Laat ons je overtuigen
Neem geheel vrijblijvend contact op!

Bel ons op +31 6 22 333 121 of stuur een email naar mail@vdmfacilitair.nl

Contacteer ons

3D visualisatie behoort tot de mogelijkheden!