Kabelmanagement voor kantoren

# Wat kunnen we voor jou betekenen?

Netjes, veilig en professioneel: geen losse kabels

Veiligheid voorop

Voorkom gevaarlijke situaties door rondslingerende bekabeling. Wij voorkomen met ons kabelmanagement brand-, val- en struikelgevaar.

Mooier aanzicht

Ongeorganiseerd oogt onprofessioneel, zowel naar medewerkers als naar klanten en bezoekers. Laat zien dat je het professioneel aanpakt.

Verzekering

Een ongevallen- en brandverzekering vereist dat je alles doet om gevaar te voorkomen. Daar hoort ook professioneel kabelmanagement bij.

Producten

We adviseren over kabelmanagement en leveren producten zoals goten, klemmen, strips, vervangende kabels en alles wat er nodig is.

Diensten service

Onze monteurs verzorgen het daadwerkelijke wegwerken van de kabels, zodat je daar letterlijk en figuurlijk geen omkijken meer naar hebt.

Vrijblijvend

We zijn benieuwd naar de situatie bij jou op kantoor. En brengen natuurlijk een volledig vrijblijvende offerte uit voordat we aan de slag gaan.

Kabels laten wegwerken

Wil je de kabels op kantoor laten wegwerken? We verzorgen het kabelmanagement op en rond bureaus. Dat voorkomt rondslingerende kabels en losse snoeren die tot gevaarlijke situaties leiden. In plaats daarvan werken we alles netjes weg, zodat het bureau en de rest van het kantoor fijne plekken worden om aan de slag te gaan.

Ervaren kabelmanager: veilig en netjes

Onze ervaren monteurs zijn ware kabelmanagers. Ze kennen de mogelijkheden om kabels weg te werken, zowel op het bureau als eronder of op andere plekken. Dus moeten de kabels onder het bureau komen of zoek je naar een creatieve oplossing? Wij hebben de producten en materialen die daarvoor nodig zijn.

Op die manier creëren we een veilige situatie, die er bovendien bijzonder netjes uitziet. Dat draagt bij aan de professionele uitstraling, zowel naar medewerkers als naar klanten en andere bezoekers die langskomen. Met onze oplossingen zijn rondslingerende kabels en losse snoeren niet langer een probleem.

Kabelmanagement voor kantoren

Dus zoek je naar kabelmanagement voor kantoren? We werken de kabels en snoeren weg. De bureaus en het complete kantoor komen er netjes uit te zien, als ideale plek om productief aan de slag te gaan.

En heb je zelf geprobeerd de kabels onder het bureau weg te werken? Maar merk je dat het probleem vanzelf terugkeert of dat het te complex wordt nu je meer moet aansluiten? Wij kennen de professionele oplossingen, hebben de materialen en gaan zorgvuldig en toch vlot te werk. Op die manier kunnen onze kabelmanagers zorgen voor de nette, professionele en bovendien veilige situatie waar je in wilt werken. Wij weten wat er moet gebeuren als je rondom de bureaus het kabelmanagement wilt verbeteren.

Zoek je een specialist in facilitair ontzorgen of heb je vragen over onze diensten? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 6 22 333 121, stuur ons een e-mail naar mail@vdmfacilitair.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

# Laat ons je overtuigen
Neem geheel vrijblijvend contact op!

Bel ons op +31 6 22 333 121 of stuur een email naar mail@vdmfacilitair.nl

Contacteer ons