Kantoor ontruimen en leeghalen

# Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ontruiming met de hoogste restwaarde

All-in service

We inventariseren, ontruimen, maken bezemschoon en stoppen gaatjes. Dat doen we snel en efficiënt, en precies zoals jij wilt.

Kostenbesparend

De hoge restwaarde die we teruggeven bespaart kosten. Bovendien hoef je er zelf geen kostbare tijd aan te besteden.

Oog voor milieu

Meer dan 95% van de spullen en materialen zetten we opnieuw in of laten we milieuvriendelijk recyclen.

Efficiënt

Tijd is geld, dat begrijpen we. We communiceren volgens korte lijnen en weten hoe we in weinig tijd veel gedaan krijgen.

Snel en vakkundig

Onze specialisten werken snel en vakkundig, dankzij ervaring en routine. Daarbij staat goede service altijd voorop.

Vrijblijvend

Vertel ons wat er wat er moet gebeuren, dan brengen we daarvoor een vrijblijvende offerte uit. Je weet precies aan je aan toe bent.

Ontruimen: vlot en vakkundig

Wil je het kantoor ontruimen? Als het belangrijk is om dit op tijd leeg te maken gaan we daar graag voor je mee aan de slag. We zijn gewend aan strakke deadlines en leveren het precies zo op als je wilt. Dus heb je afgesproken het kantoor te ontruimen en dat bezemschoon op te leveren? Wij regelen het. En zitten er nog gaatjes in de muur? Die stoppen we meteen, zodat je daar achteraf in ieder geval geen vragen over krijgt.

Hergebruik en recycling: hoge restwaarde

We werken altijd op basis van een zo hoog mogelijke restwaarde. Daarom hebben we onze partners voor hergebruik en recycling van de materialen en spullen die we tegenkomen. Meer dan 95% van de spullen kunnen we een tweede leven geven of is geschikt voor recycling. Dat betekent dat er waarde in zit, waardoor dit bijdraagt aan de restwaarde die w kunnen bieden.

Op die manier kunnen we je voordelig van dienst zijn met de ontruiming van kantoor. En weet je zeker dat je daar niet meer voor betaalt dan nodig.

Kantoorontruimingen en leeghalen kantoren

Wil je het kantoor laten ontruimen of leeghalen? We schatten vooraf in om hoeveel het ongeveer gaat. Op basis daarvan brengen we een vrijblijvende offerte uit. Hierbij houden we rekening met het aantal vierkante meters, de grootte van het kantoormeubilair en bijvoorbeeld hoe we dat makkelijk kunnen ophalen, afvoeren en een tweede leven kunnen geven.

Dus ben je benieuwd naar de mogelijkheden om het kantoor te laten ontruimen? We ontzorgen, zodat je daar zelf niet mee aan de slag hoeft. En die kantoorontruimingen doen we vlot en vakkundig. En voor een scherpe prijs, zodat je ons daarvoor op een voordelige manier kunt inschakelen.

Zoek je een specialist in facilitair ontzorgen of heb je vragen over onze diensten? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 6 22 333 121, stuur ons een e-mail naar mail@vdmfacilitair.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

# Laat ons je overtuigen
Neem geheel vrijblijvend contact op!

Bel ons op +31 6 22 333 121 of stuur een email naar mail@vdmfacilitair.nl

Contacteer ons

Een voorbeeld van een bezemschone gerealiseerde ontruiming inclusief tapijt verwijderen