Onze diensten en services

# Wat kunnen we voor jou betekenen?

Opkoop

Heb je kantoormeubelen over, staat de inventaris in de weg of heb je te maken met een faillissement? We kopen het op, natuurlijk voor een eerlijke prijs.

Bekijk meer

Ontruiming

We ontruimen kantoren, complete bedrijven en specifieke ruimten. Daarvoor krijg je de hoogste restwaarde. Dankzij fullservice heb je er zelf geen omkijken naar.

Bekijk meer

(Her)inrichting

Wil je het kantoor opnieuw (laten) inrichten? We adviseren, begeleiden, kiezen en voeren het voor je uit. Ben jij klaar voor een fris, hip of industrieel design?

Bekijk meer

Kabelmanagement

Creëer een veilige, nette en professioneel ogende werkplek. We werken kabels weg op, onder, naast en in bureaus. Ook voor de rest van het kantoor zoals conferentiezalen.

Bekijk meer

Werkplekreiniging

Laat de werkplek grondig schoonmaken en diep reinigen. De (bureau)stoelen, tafels en andere meubels voelen weer als nieuw, om een frisse start te maken.

Bekijk meer

Werkplek advies

Voorkom pijntjes en medische klachten. We geven werkplek advies op basis van de ARBO-normen en andere belangrijke richtlijnen voor ergonomisch ontwerp.

Bekijk meer

Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er moet gebeuren. En gaan we vlot en vakkundig aan de slag, door je zoveel mogelijk van het werk uit handen te nemen. We ontzorgen, zodat jij je niet druk hoeft te maken om de facilitaire zaken.

In plaats daarvan vragen we je naar de wensen, brengen we een vrijblijvende offerte uit en gaan we na akkoord aan de slag. Dat geldt voor alle diensten die we aanbieden. Dus wil je opkopen en ontruimen met elkaar combineren? Of het kantoor laten herinrichten en het kabelmanagement laten verzorgen? We zijn je er graag van A tot Z mee van dienst. Zo weet je zeker dat het goed gebeurt, om je daarover niet druk te hoeven maken.

Korte lijnen: breed netwerk

We werken zoveel mogelijk duurzaam, bijvoorbeeld als we meubels een tweede leven geven of recyclen. Daarvoor hebben we korte lijnen met een breed netwerk van specialisten. Dat betekent dat we een hoge restwaarde kunnen bieden. En dat we andersom de beste materialen leveren om bijvoorbeeld kabels weg te werken en de werkplek ergonomisch in te richten. Vanuit ons brede netwerk van goede contacten zorgen we ervoor dat we je er op een vakkundige wijze mee van dienst kunnen zijn.

Zoek je een specialist in facilitair ontzorgen of heb je vragen over onze diensten? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 6 22 333 121, stuur ons een e-mail naar mail@vdmfacilitair.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

# Laat ons je overtuigen
Neem geheel vrijblijvend contact op!

Denk jij dat we wat voor je kunnen betekenen? Bel of mail ons op +31 (0)6 22 333 121, of mail@vdmfacilitair.nl

Contacteer ons

Ervaar onze Katwijkse no-nonsense aanpak