We adviseren in ARBO en ergonomie oplossingen !

# Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb je ook advies nodig met betrekking tot ARBO en ergonomie vraagstukken?

Werkplek onderzoek

Het onderzoek voor de werkplek gaat over ergonomie, omgevingsfactoren, veiligheid en gedrag. Gewoon bij jou op kantoor, voor één of alle werkplekken.

Ergonomisch advies

Advies op maat om de werkplek beter in te richten. We adviseren over klimaat, verlichting, geluid en bijvoorbeeld trillingen die medewerkers ervaren.

ARBO-richtlijnen

We adviseren volgens de ARBO-richtlijnen voor de werkplek, net als de Nederlandse Praktijk Richtlijn en de algemene Europese Norm die er geldt.

Medische klachten

Werkplekaanpassingen voorkomen medische klachten. We adviseren samen met een ergotherapeut kleine veranderingen of ingrijpende verbeteringen.

Preventief = kassa !

Voorkomen werkt vaak beter dan genezen. Bespaar op verzuim en profiteer op termijn van een veel hogere productiviteit op de werkplek.

Vrijblijvend

We zijn benieuwd naar jouw wensen, twijfels of de uitdaging waar je mee worstelt. Natuurlijk ontvang je een volledig vrijblijvende offerte.

Ergonomisch advies voor de werkplek

Op zoek naar onderzoek voor flexibele werkplekken of juist voor de vaste medewerkers op kantoor? Met een ergonomisch advies voor de werkplek brengen we de typische pijnpunten aan het licht. En adviseren we waar het beter kan.

Volgens de ARBO-richtlijnen

Wat zegt de ARBO-wetgeving over de werkplek? We houden rekening met verlichting, de algemene richtlijnen en de ARBO-norm voor een ergonomische werkplek. En heb je vragen over de ARBO-eisen voor de werkplek? We kunnen je daar specifiek over adviseren.

Werkplek onderzoek en advies

Met ons werkplek onderzoek breng je helder in kaart wat er goed gaat en waar het beter kan. We onderzoeken de werkplek, adviseren op basis van de normen en voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Bovendien denken we in verbeterde productiviteit, zodat je de investering in onderzoek naar de werkplek uiteindelijk vanzelf terugverdient. Investeer in de ergonomie van werkplekken en ervaar dat medewerkers duurzamer inzetbaar zullen zijn en blijven.

Zoek je een specialist in facilitair ontzorgen of heb je vragen over onze diensten? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 6 22 333 121, stuur ons een e-mail naar mail@vdmfacilitair.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

# Laat ons je overtuigen
Neem geheel vrijblijvend contact op!

Bel ons op +31 6 22 333 121 of stuur een email naar mail@vdmfacilitair.nl

Contacteer ons

Iedereen weet het: Links goed. Rechts fout. Doe je dat ook? En kán het ook?