Jouw werkplek schoon en waar nodig reparaties gedaan

# Wat kunnen we voor jou betekenen?

We reinigen de werkplek, repareren je stoel of bureau, en vernieuwen stoffering!

Reiniging

Een schone werkplek, schoner dan alleen op het oog. Bijvoorbeeld dankzij dieptereiniging van bureaustoelen en de werkplek in het algemeen.

Vernieuwing

Laat (bureau)stoelen opnieuw stofferen of zorg met een nieuw werkplek voor een frisse uitstraling zonder daar flink in te investeren.

Reparatie

Als de basis nog goed is repareren we bureaustoelen, bureaus en andere meubels op kantoor. Duurzaam en goed voor de portemonnee.

Refurbished

Zo goed als nieuw, dankzij nieuwe onderdelen voor meubels die zich niet meer laten repareren. Goed voor het milieu en heel betaalbaar.

Garantie

Standaard minimaal 12 maanden garantie, dus niets om je zorgen over te maken. Voor alle vernieuwingen en reparaties die we uitvoeren.

Vrijblijvend

We zijn benieuwd naar jouw wensen en doelstellingen. En brengen natuurlijk een volledig vrijblijvende offerte uit voordat we aan de slag gaan.

Reparaties: bureaustoelen en meer

Laat een bureaustoel repareren of laat die opnieuw stofferen. We repareren armleuningen en zittingen, net als complete bureaus en werkplekken die door de jaren heen behoorlijk zijn versleten. Dus gaat het om de gasveer van een bureaustoel die je wilt laten repareren? Wij weten wat daarmee moet gebeuren.

Laat grondig schoonmaken

En zijn de materialen nog goed, maar wil je die grondig laten reinigen? We voeren een (diepe) werkplek reiniging uit. Het schoonmaken van de werkplek krijgt bij ons een nieuwe dimensie, zodat die weer aanvoelt als nieuw. Dat geldt voor stoffen bekleding en materialen zoals leer, waarvoor we natuurlijk veilige en toch grondige reinigingsmiddelen gebruiken.

Werkplek reiniging en reparatie

De werkplek reiniging en reparatie van een gasveer tot complete bureaustoelen en bureaus is bij ons in goede handen. We kunnen de werkplek schoonmaken en repareren dat wat helaas niet meer zo goed werkt. En blijkt dat een refurbished vervanging een betere keuze is? We beoordelen de armleuningen van bureaustoelen, de bureaus en andere specifieke onderdelen. We stofferen stoelen die verder nog goed zijn en adviseren over vervanging als dat beter lijkt te passen. Op die manier zijn we je graag van dienst met de schoonmaak en reiniging, met reparaties en herstel of met vervanging als dat de enige mogelijkheid blijkt.

Zoek je een specialist in facilitair ontzorgen of heb je vragen over onze diensten? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 6 22 333 121, stuur ons een e-mail naar mail@vdmfacilitair.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

# Laat ons je overtuigen
Neem geheel vrijblijvend contact op!

Bel ons op +31 6 22 333 121 of stuur een email naar mail@vdmfacilitair.nl

Contacteer ons